fbpx
Modă și stil Modele de succes

Povestea frumoasei modiste

Povestea frumoasei modiste e scrisă în București și este despre o tânără a cărei vis din copilărie a devenit realitate atunci când a crescut.

Ana Istodorescu este o creatoare de modă de care sunt absolut convinsă că ai auzit deja, iar dacă nu, pregătește-te să afli cum pasiunea pentru modă și propriul stil vestimentar i-au adus ideea unei afaceri de succes.

Dacă o vei intreba pe Ana de ce a ales să facă pălării, îți va raspunde zâmbitoare că dintotdeauna a fost pasionată de modă și că prima colecție de haine a realizat-o când avea doar 14 ani.

Pălăriile și accesoriile de păr au fost mereu prezente în garderoba sa, iar când acestea au fost împrumutate și purtate cu succes la un garden party al Casei Regale, a știut că și-a găsit vocația.

Nita Sao

Lansat în urmă cu 4 ani, brandul Nita Sao e deja cunoscut iar creațiile Anei sunt purtate și admirate de femei din țară și din străinatate.

Cu siguranță te gandești că pălăriile pot fi purtate doar la evenimente cu ștaif, dar dă-mi voie să te contrazic! Let’s Flamingle, spre exemplu, colecție lansată anul acesta, e despre haine și accesorii de păr potrivite oricărui moment al zilei.

Ca să te convingi îți las mai jos un link unde poți vedea creații Nita Sao purtate în diverse contexte.

https://www.nitasao.com/our-clients/

Știu, pozele de pe https://www.nitasao.com/ te-au convins. Sigur ai găsit un accesoriu pe care te vezi purtându-l, însa te gândești că prețurile acestora te vor împedica să o faci.

Sunt încântată să am ocazia să te contrazic pentru a doua oară și asta pentru că Nita Sao este despre experiența de a păși într-un showroom și de a putea alege un accesoriu sau o haină având-o pe Ana langa tine, fericită să-ți ofere sfatul ei – nu despre sume pe care romancele nu și le pot permite.

Dacă dispui de un buget de 150-200 de lei, nu pleci cu mâna goală din superbul showroom situat în centrul capitalei, piața Mihail Kogălniceanu mai exact.

Ana Istodorescu la Săptămâna Modei de la Milano

E bine-știut că Săptămâna Modei de la Milano este un eveniment la care toți creatorii de modă visează să ajungă și să își prezinte colecțiile.

Ana Istodorescu a fost prezentă anul acesta la Săptămâna Modei de la Milano unde a participat în calitate de invitat la prezentările de modă. Ea spune că pentru a înțelege mai bine cum se întâmplă lucrurile în industria modei, prezența la un astfel de eveniment este o ocazie unică.

Despre Italia și peripețiile din timpul șederii sale în Milano, Ana povestește și pe blogul său, pe care dacă te pasionează moda, frumosul și arta, te invit să il citești.

https://www.nitasao.com/blog/day-3-milan-fashion-week-s-s19/

Eu de aici am aflat despre cum frumoasa modistă, în drum spre o prezentare de moda a ajuns sa împartă taxi-ul cu una dintre cele mai celebre bloggerițe din Italia. Mare i-a fost mirarea când a pașit alături de aceasta în locul unde se desfășura evenimentul iar presa le-a asaltat pe amandouă cu fotografii.

Eu întreb, Ana răspunde!

A.H.: Se pare că ai atins succesul și asta urmându-ți pasiunea.

Ce sfaturi ai oferi unui tânăr antreprenor care speră să îți calce pe urme?

Ana: Cred că am atins succesul cu buricul degetului mic. Nu știu dacă vine vreodată acel moment în care un antreprenor pasionat de afacerea sa declară că într-adevar a ajuns la apogeu. Ne dorim întotdeauna și mai mult.

Ce știu însă e că totul trebuie să se întâmple natural, pas cu pas. Treci prin toate etapele, fără artificii. Clădește sănătos!

Pe cei care-și doresc să pornească un business asemănător, îi sfătuiesc să aibă multă răbdare și să dea dovadă de încăpățânare.

Procesul de creație este de obicei cea mai mică parte dintr-un astfel de business. Restul pieselor care compun acest puzzle te învață multe și trebuie să încerci să le iubești ori cel puțin să le tolerezi.

Le-aș mai spune să se concentreze pe ceea ce au ei de făcut și mai puțin pe ceea ce se întâmplă în jur.

Și cel mai important, atunci când simt gustul dulce al succesului să nu uite să ofere sfaturi și susținere celor care se încumetă să le calce pe urme.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Autentic Hub pentru a fi la curent cu cele mai noi materiale publicate și pentru a primi oferte speciale!